PORTAL PELABURAN HARTANAH NO.1* DI MALAYSIA

Tambah ilmu pelaburan hartanah anda di PRISM hujung minggu ini. Dengar apa kata mereka yang dah hadir tahun lepas

Jom sertai Sidang Kemuncak Pelaburan Hartanah terbesar Malaysia (PRISM) pada hujung minggu ini!

Tarikh: 5 – 6 November 2016

Tempat: Setia City Convention Centre

Masa: 9 AM – 8 AM

PRISM 2016 adalah sidang pelaburan hartanah terbesar di Malaysia, yang menghubungkan pakar-pakar hartanah, pemaju, pelabur, dan pembeli di bawah satu bumbung.

Ia juga adalah platform yang dinamik untuk membina rangkaian, inspirasi dan ilham yang sesuai dengan peredaran trend pasaran hartanah semasa.

Anda juga boleh dapatkan tawaran hartanah yang menarik di sini.

Pemain industri terkenal seperti Adrian Un – CEO Skybridge International dan Andrew Tan – pengasas Luxury Boutique Accommodation dan ramai lagi akan kongsikan pandangan mereka tentang pasaran hartanah.

Sumber gambar: Prism.my

Sumber gambar: Prism.my

Anda boleh jangkakan pandangan profesional mereka tentang Bajet 2017 yang telah diumumkan, serta topik-tapik lain seperti “Bagaimana untuk mencari penyewa yang baik,” “Meningkatkan rekod kewangan anda untuk membeli lebih banyak hartanah,” dan banyak lagi.

Jangan lepaskan peluang untuk mengenali 100 Usahawan Muda Paling Berpengaruh 2016. Para personaliti ini telah diakui sebagai usahawan muda Malaysia yang berani, kreatif, dan inovatif yang telah menetapkan standard.

Mereka ini adalah pemimpin industri yang berkarisma dalam industri kewangan dan pelaburan, seni dan gaya, pendidikan, fesyen, pemasaran dan pengiklanan, perhubungan awam, hartanah, sains perubatan, teknologi, dan lain-lain.

Tempah tiket anda dengan klik sini sekarang.

Apa kata mereka yang datang pada tahun lepas? Jom tengok video kat bawah ni:

[Sumber berita asal: The Coverage]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *