1. Home
  2. Featured

Category: Projek Hartanah

    Meta_City, Seri Kembangan – MRT2, hanya jarak jalan kaki sahaja?

    Apa yang keluar dalam minda korang bila dengar perkataan ‘Seri Kembangan’? Mungkin ada yang berpendapat, tempat ini terlalu jauh buat mereka yang bekerja di Pusat Bandar, atau kawasan lain yang seangkatan dengannya.  Cuma pada Tok,…

    Lake Point Residence – Kondominium mewah berkepadatan rendah di Cyberjaya

    Dengan harga kediaman di Pusat Bandar yang semakin mahal, ramai yang mengambil keputusan untuk beli rumah di kawasan yang sedikit jauh.  Tapi, kena ambil kira juga jarak dan masa perjalanan untuk ke tempat kerja. Masalah…

    Residensi Lambaian Dua – Villa dan Teres kontemporari, dengan G&G (Gated & Guarded)

    Keselamatan dan sekuriti keluarga jadi keutamaan anda?  Siapa yang tak risau. Keluar rumah dengan tenang tanpa perlu risaukan keselamatan keluarga, adalah satu nikmat bagi semua orang.  Penghalangnya, adalah harga. Biasanya, kawasan yang gated & guarded…

    Parc3, Cheras – Apartmen servis mewah, hanya 20 minit ke Kuala Lumpur

    Dengan harga rumah yang kian meningkat sekarang, susah nak jumpa kediaman high-rise pada harga yang berpatutan. Kalau dekat tengah Pusat Bandaraya, memang susah nak jumpa yang dijual pada harga bawah RM1 juta. Tapi, tak bermakna…

    DK Impian, Damansara West – Kondominium ‘dual-key,’ lengkap dengan pelbagai kemudahan

    Harga kediaman di Pusat Bandaraya semakin mahal. Buat yang amalkan strategi ‘wait and see,’ pasti akan berakhir dengan perasaan hampa. Nak cari bawah RM500,000, punyalah susah nak jumpa. Dan sebagai tindakan alternatif, ramai yang mencari…

    Upperville @ Melawati, Kediaman di Balik Gunung

    Upperville @Melawati adalah antara projek yang sedang diusahakan oleh Mitraland, pemaju yang mempunyai rekod pembinaan yang cemerlang. Antara projek yang mereka bina adalah seperti berikut: C180 @ Cheras South Taman Sri Minang Cascades Kota Damansara…

    Forest City – An international-class city model

    Forest City is proud of its futuristic designs, especially its “Green and Smart” foundation that creates a “CityIndustry Integration” Forest City, a visionary urban and industrial integrated project, is an international city model that champions…

    M Centura – Apartmen servis mampu-milik, hanya 5KM ke Pusat Bandaraya

    Sekarang ni, cukup susah nak cari rumah pada harga yang berpatutan. Lebih-lebih lagi kalau rumah tu dekat dengan Pusat Bandaraya. Kalau tengok harga pasaran sekunder (rumah second hand) pulak, harga boleh tahan mencanak. Hampir berputus…

    EXPERIENCE A DIFFERENT WAY OF LIFE IN FOREST CITY

    Welcome to Forest City, an international travel destination now you can call, HOME! Located across the Straits of Johor and a stone’s throw from Singapore, Forest City in Gelang Patah is easily accessible via the…

    Setia Seraya Residences – Kediaman nyaman di tengah bandar Putrajaya

    Lokasi adalah faktor penentu terpenting selepas kewangan dalam menentukan keputusan kita untuk beli rumah dalam sesebuah kawasan. Selain itu, lokasi juga bakal menentukan potensi nilai hartanah yang bakal anda miliki. Jadi ingat ya. Kalau nak…