Login

Register

Login

Register

3 teknik beli rumah subsale harga below market value. Baca pengalaman pelabur otai ini

Bila ada ilmu yang betul, korang ada potensi untuk buat macam-macam dalam dunia pelaburan hartanah. Dan ramai antara pelabur tak perlu bayar lebih untuk beli rumah yang senang-senang buat untung. Korang tak perlu pun beli…

M Suites, Ampang Hilir – Kediaman mewah yang serba-serbi ada

Kali ni Tok nak reviu pasal M Suites yang dibangunkan anak syarikat Mah Sing Group. Korang mesti tau kan, Mah Sing memang terkenal dengan reputasi yang kukuh dan rekaan binaan yang ikonik. Kalau diikutkan pembangunan…

Taman Bukit Serdang, Seri Kembangan – Projek campuran berpotensi untuk pelaburan

Kawasan ni macam yang pernah Tok reviu pasal Taman Sentosa,Klang. Ada macam-macam pembangunan campuran seperti kondominium, teres, lot kedai, pejabat dan kilang. Di sini, semua jenis pendapatan boleh join melabur sebab ada pelbagai hartanah yang…

21 langkah selamat beli rumah subsale. Ikut cara lelaki ini

Salah satu sebab utama ramai tak nak beli rumah subsale, adalah sebab tak tau apa proses yang terlibat. Bila dah tau nanti, mesti ada yang terjebak gila-gila punya. Risiko beli rumah subsale adalah antara yang…

Opal Residensi, Shah Alam – Kediaman moden untuk keluarga bahagia anda

Terletak strategik di Seksyen 7 Shah Alam, projek ini tawarkan pelbagai tarikan kepada pasaran pembeli yang pelbagai. Tepat dengan gaya hidup dan reka bentuk masa kini, Opal Residensi nama diberi. Ini merupakan projek Perbadanan Kemajuan…

Seksyen 7, Shah Alam, bandar matang dengan banyak rumah duduk sendiri dan pelaburan

Kat mana seksyen 7 ni? Kalau tanya kat orang Shah Alam siapa je yang tak kenal kawasan seksyen 7 ni? Confirm familiar punya. Kalau bukan orang Shah Alam pun kenal kawasan ni. Lagi-lagi yang pernah…

Five Stones, Petaling Jaya – Kondominium mewah dengan fasiliti lengkap untuk yang bekeluarga

Mengambil konsep batu seremban, Five Stones ni bawa satu level baru dalam pasaran apartmen ketegori mewah. Bagus betul pemaju SDB Properties, mencipta semula memori zaman kanak-kanak korang dulu. Budak zaman 80an memang kenal sangat kalau…

Puncak Banyan, Cheras – Terbaik untuk golongan gaji rendah dan sederhana

Perhatian buat yang tangga gaji rendah dan sederhana, Puncak Banyan ni memang sesuai untuk korang. Terletak kat Taman Connaught, Cheras, memang senang gila nak pergi sini. Lagipun, projek ni dah lama siap. Jiran kondominium ni…

“Senang betul beli rumah subsale bila sediakan 7 perkara ini awal-awal’ – Rozmi

Bila berborak pasal nak beli rumah, masih ramai yang ingat kena sediakan 10% duit down payment semata-mata. Tapi, tu je ke kos yang kita kena tanggung? Korang mesti tak suka jawapan Tok ni: “Tak. Ada…

K Residence, KLCC – Kondo mewah pilihan golongan expat di tengah bandaraya

Kali ni, Tok nak reviu pasal menara kondominium 50 tingkat (kondo pertama yang paling tinggi di Malaysia) dan mewah di tengah bandar Kuala Lumpur. Kondominium K Residence tawarkan 2 dan 3 bilik tidur, unit duplex…

Secured By miniOrange