ejen hartanah

/Tag: ejen hartanah

Semua yang seorang ejen patut tahu sebelum menjual rumah kos rendah. Daripada proses kenal prospek, sehingga rumah terjual.

By |2016-09-07T09:17:31+00:00September 7th, 2016|Featured, Tip pelaburan hartanah|

Korang ada rumah kos rendah dalam listing korang? Dan tak pernah ada pengalaman jual rumah macam Ini sebelum ni? Takpe. Buat chillax je. Sebab Tok ada baca satu artikel perkongsian Tuan Arif Husin kat blog [...]

7 tip ini serius boleh jadikan anda jutawan hartanah. Ejen ini buat dalam masa kurang 5 tahun saja.

By |2016-07-22T05:22:54+00:00July 22nd, 2016|Featured, Kisah Inspirasi|

Semua orang berhak jadi kaya-raya. Tapi bukan dengan skim sontot-menyontot ya. Kalau nak jadi kaya, biar betul dan kena dengan caranya. Hartanah antara salah satu platform terbaik untuk korang mencapai matlamat ini. Pada hari Jumaat yang [...]

Tanda-tanda ketara seorang perunding hartanah yang bakal gagal dalam kerjaya.

By |2016-07-15T11:23:53+00:00July 15th, 2016|Featured, Tip pelaburan hartanah|

Kalau nak berjaya, kita kena rajin berusaha. Resipi ini nampak mudah, kan? Cuma, bercakap itu lebih senang berbanding nak buat. Seorang REN (real estate negotiator) yang baik akan sentiasa berusaha mengikis segala tabiat buruk yang halang [...]

5 tip tingkatkan skil rundingan anda, supaya mudah “close deal” dan buat banyak untung.

By |2016-03-22T13:45:13+00:00March 22nd, 2016|Featured, Tip pelaburan hartanah|

"Skil berunding adalah sebuah seni." Tok yakin, ramai yang dah sedia tahu. Pelabur hartanah yang bagus dalam bab berunding lebih senang nak dapatkan hartanah dengan nilai terbaik. Ada case study Tok pernah baca (berdasarkan pengalaman [...]

7 tip khas untuk ejen hartanah baru, yang boleh kasi sales anda meletup-letup.

By |2015-12-30T20:03:01+00:00December 30th, 2015|Featured, Kisah Inspirasi|

Ada banyak watak penting dalam industri hartanah. Ini termasuk pengurus hartanah, pemaju, pihak bank, pembeli, penjual, penyewa, dan lain-lain yang sama waktu dengannya. Bagi Tok, ada satu lagi tonggak utama yang jadi penggerak industri ini. [...]

Load More Posts