8 KEPERCAYAAN KARUT YANG ORANG ADA TENTANG PEMBELIAN RUMAH

Kepercayaan no. 7 dah banyak buat orang rasa menyesal!

Kepercayaan karut yang jadi alasan utama orang tak beli rumah terdiri daripada 8 perkara ini

MEREKA RASA TAK CUKUP DUIT NAK BELI RUMAH

GAJI MEREKA KECIL UNTUK BELI RUMAH

PROSES RENYAH LAH, LECEH

BELI RUMAH INI HIGH RISK!

RAMAI ASYIK TERCIDUK,
TAKUT NAK MULA

NAK BELI UNTUK DUDUK SENDIRI,
TAPI MASIH TAKTAHU NAK SETTLE DOWN DI MANA

SAYA MUDA LAGI,
TAK MAHU TERIKAT DENGAN KOMITMEN

BAIK SAYA SEWA JE

4 punca kenapa ramai yang takut untuk membeli rumah

FEAR OF CAPITAL

Ramai orang ingat nak beli hartanah kena ada modal yang besar. 

Sedangkan ada cara untuk beli dengan modal yang rendah, 

atau beli tanpa modal pun boleh.

FEAR OF NETWORK

Bukan bekerja dalam bidang hartanah, ahli keluarga dan

rakan pun bukan lah pelabur hartanah. 

Ini membuatkan ramai merasakan beli rumah adalah perkara yang susah.

FEAR OF KNOWLEDGE

Takut tersalah beli dan terpaksa bela property untuk 

jangka masa yang lama sebab tiada ilmu 

dan pengetahuan tentang hartanah.

FEAR OF PROPERTY LIST

Tiada masa nak buat kajian,

tak tahu macam mana nak cari property yang bagus untuk di beli. 

Terlalu banyak pilihan hartanah tapi taknak tersalah beli!

GilaHartanah menawarkan jalan pintas untuk bebas daripada 4 ketakutan di atas dengan:

Kalau ikutkan semua ini bernilai lebih daripada RM10,000. Tapi, khas buat pembaca GilaHartanah, anda boleh dapatkan dengan hanya RM199 untuk insight premium bulanan dari GilaHartanah selama 2 TAHUN.

Apa yang bakal anda dapat?

LOAN INSIDER

Anda boleh tahu berapa DSR terkini, berapa jumlah pinjaman yang anda boleh dapat dan macam – macam lagi.

FACEBOOK GROUP PRIVATE

Anda boleh tonton live webinar setiap minggu dan juga baca konten premium dari Team GilaHartanah.

EMEL BULANAN EKSLUSIF DARI GILA HARTANAH

Anda boleh tahu data dan tips terkini berkenaan pasaran hartanah di Malaysia.

WEBINAR MINGGUAN

Kami akan buat live webinar yang berkongsi tentang kewangan dan juga hartanah setiap minggu.

Baca Dan Dengar
kejayaan Mereka

IKHWAN

"Selepas join baru saya tahu ada team yang boleh bantu saya menceritakan tentang potensi hartanah dan kawasan. Bagi saya, data yang digunakan mempunyai value yang sangat mahal dan membantu saya dalam mencapai matlamat saya dengan mudah dan selamat "

SYAH

"Saya penjawat awam dari Kulim tapi hampir semua property saya beli di Klang Valley. Walaupun jauh, dengan adanya guide, data dan info hartanah yang disediakan, ia sangat memudahkan urusan saya dan dapat elak dari salah beli"

SYAZWANI

"Dari segi knowledge memang improve a lot dan saya dah applied. Saya dapat settlekan loan jahat yang saya tanggung selama 7 tahun dalam masa setahun dengan menggunakan teknik-teknik yang di ajar tu"

Kenapa Kami Tawarkan Semua Ini Dengan Harga Yang Berpatutan

Kami mempunyai misi yang jelas untuk ramai orang membeli hartanah dengan bijak menggunakan data dan fakta bukan sembang saja. Pasaran hartanah sangat luas untuk diteroka, cuma perlukan guidance yang betul.

Dan kami dalam misi menaja B40 untuk memiliki rumah pertama mereka dan kami ingin mengajak anda sama – sama dalam menyertai social pledge kami ini.

Setiap pembelian SBR ini akan disalurkan ke tabung Misi Rumah Pertama untuk B40.

PROGRAM

Perjalanan dalam memiliki hartanah pertama anda bersama GilaHartanah bermula hari ini.

Lebih mudah, lebih selamat dan kurang risiko.

Nak Shortcut Beli Rumah? Klik di sini untuk jadi sebahagian daripada komuniti kami:

BAYAR SEKALI SAHAJA

Shortcut Beli Rumah (SBR)
RM 199
00
sahaja
  • LOAN INSIDER
  • MARKET INSIGHT
  • FACEBOOK GROUP PRIVATE
  • WEEKLY WEBINAR

Risk Disclosure: Before deciding to invest in properties or real estate, you should be fully informed of the risks and costs associated with investing in property or real estate, carefully consider your investment objectives, level of experience, and risk appetite, and seek professional advice where needed.

FAR Capital & GilaHartanah would like to remind you that the data contained in this website is not necessarily real-time nor accurate. The data and prices on the website are not necessarily provided by any market or exchange, but may be provided by market makers, and so prices may not be accurate and may differ from the actual price at any given market, meaning prices are indicative and not appropriate for investment purposes. FAR Capital and any provider of the data contained in this website will not accept liability for any loss or damage as a result of your investing, or your reliance on the information contained within this website.

It is prohibited to use, store, reproduce, display, modify, transmit or distribute the data contained in this website without the explicit prior written permission of FAR Capital and/or the data provider. All intellectual property rights are reserved by the providers and/or the exchange providing the data contained in this website.

FAR Capital may be compensated by the advertisers that appear on the website, based on your interaction with the advertisements or advertisers.