Login

Register

Login

Register

Ini peluang anda memiliki serviced apartment Freehold baru ini pada hanya RM500 je!

| |

Anda tak perlu susah-payah mencari, sebab kami dah bantu carikan service apartment Freehold yang best untuk anda. 

Projek ini hanya menawarkan satu jenis susun atur sahaja, di mana keluasan setiap unit berkeluasan adalah pada 850 kaki persegi. 

Setiap unit juga mempunyai 3 bilik tidur dan 2 bilik air, cukup selesa untuk golongan bujang yang mahu memiliki rumah pertama dan juga keluarga kecil dan sederhana besar. 

Dan setiap bilik ini juga dilengkapi dengan set almari baru. Untuk bilik air pula, pemaju akan install siap-siap jubin yang cantik. 

Setiap pemilik unit Acacia Residence juga akan dapat 2 tempat letak kereta secara percuma. Senang untuk anda yang memiliki lebih daripada sebuah kereta dan tak perlu lagi berebut atau pening kepala tentang ruang parking.

Buat yang bertanya, maintenance fee di Acacia Residence hanya RM168/sebulan.

Apa fasiliti yang tersedia di sini? 

Dengan kadar maintenance fee yang rendah tadi, anda boleh jangkakan fasiliti yang terbaik untuk penghuni di Acacia Residence ini. 

Antara fasiliti yang disediakan seperti: 

  • Kolam renang, 
  • Taman permainan kanak-kanak, 
  • Bilik pertukaran (changing room) untuk lelaki dan wanita, 
  • Surau (untuk lelaki dan wanita), 
  • Taman landskap, 
  • Mini market
  • Function hall, 
  • Nursery, 
  • Cafe, dan 
  • Laundry

Semua fasiliti yang tersedia ini akan memudahkan anda menjalankan kehidupan yang baik di sini, tak kira untuk yang masih bujang ataupun yang sudah berkeluarga. 

Siapa Gila Hartanah ni?

  • Gila Hartanah merupakan laman web bahasa Malaysia yang kongsikan topik berkaitan hartanah dan kewangan sejak 2015. 
  • Kami cari dan sediakan rumah sekurang-kurangnya 20% bawah market value, supaya anda tak terlebih bayar bila membeli.
  • Tawar-menawar dengan pemaju adalah kerja kami demi mendapatkan diskaun dan rebat special untuk anda. Anda akan jimat lebih RM50,000 bila beli projek ini. 
  • Rumah yang sesuai untuk duduk sendiri bersama keluarga anda. Rumah untuk pelaburan? Pun kami ada. Yang penting, anda puas hati dan dapat jimat banyak bila membeli. 

Kami juga menawarkan pada anda

eBook : Apa yang anda perlu tahu supaya tak rugi beli rumah? (berharga RM99)

Antara ilmu yang kami janji anda akan dapat kalau baca ebook ni sampai habis:

  • Cara membeli rumah yang sewa boleh cover bayaran ansuran bulanan.
  • Strategi menyewa yang membuatkan rumah anda sentiasa ada penyewa.
  • Teknik senang mencari rumah yang susah nak rugi duit. Walaupun baru 5 tahun melabur.
  • Cara efektif untuk tahu rumah pertama sesuai untuk melabur atau duduk sendiri.

Loan Insider (Laporan kelayakan loan bernilai RM299)

Loan insider ini akan memberitahu anda :

  1. DSR terkini anda,
  2. Berapa pinjaman yang anda boleh buat (contohnya anda layak untuk buat pinjaman RM700,000),
  3. Kuota pinjaman anda yang terkini (contohnya kuota pinjaman rumah anda 90%),
  4. Cara optimumkan hutang anda (kami terangkan bagaimana anda boleh kurangkan hutang anda).

Kedua – duanya bernilai RM389. Khas untuk anda yang mendaftar hari ini, anda boleh dapatkan eBook dan juga Loan Insider secara PERCUMA.

Tok ulang ya. Dengan tempahan RM500 ini, anda akan dapat:

  • eBook, Loan Insider dan peluang untuk membeli Serviced apartment Freehold baru bawah RM300K

Unit yang ada tak banyak. Rebut peluang ini dengan isi borang di bawah sekarang! 

Previous

Sanggup ke anda tanggung kesan akibat “terbuat” 14 dosa kewangan ini?

“Orang kaya, tak buat 7 dosa kewangan ini?”

Next