Login

Register

Login

Register

Ini peluang anda memiliki rumah landed 2 tingkat dengan modal RM1 sahaja!

| |

Anda tak perlu susah-payah mencari, sebab kami dah bantu carikan rumah landed yang best untuk anda. 

Dengan unit seluas bermula dari 1,814 kaki persegi, rumah landed 2 tingkat berstatus Freehold ini cukup besar dan selesa buat anda sekeluarga. 

Projek township ini juga lengkap dengan fasiliti seperti: 

  • Tasik yang cantik seluas 1.2KM dan trek basikal / jogging sepanjang 3.5KM. Boleh beriadah bersama keluarga setiap petang atau hujung minggu. 
  • Akses ke stesen KTM hanya 11 minit sahaja dari projek ini. Dari stesen ni, anda boleh ke stesen MRT yang membolehkan anda ke KL, Bukit Bintang dan Pavilion. Boleh save minyak kereta dan tak perlu berpenat drive setiap hari. 
  • Pemaju juga akan berikan subscription Internet secara PERCUMA selama 2 tahun. Masuk rumah, terus ada Internet. Kan senang tu?

Hanya pada bawah RM2,500 sebulan*, anda boleh memiliki rumah landed 2 tingkat Freehold baru yang padu ini. 

(*Amaun ini bergantung pada kelayakan loan yang anda dapat)

Siapa Gila Hartanah ni?

  • Gila Hartanah merupakan laman web bahasa Malaysia yang kongsikan topik berkaitan hartanah dan kewangan sejak 2015. 
  • Kami cari dan sediakan rumah sekurang-kurangnya 20% bawah market value, supaya anda tak terlebih bayar bila membeli.
  • Tawar-menawar dengan pemaju adalah kerja kami demi mendapatkan diskaun dan rebat special untuk anda. Anda akan jimat lebih RM50,000 bila beli projek ini. 
  • Rumah yang sesuai untuk duduk sendiri bersama keluarga anda. Rumah untuk pelaburan? Pun kami ada. Yang penting, anda puas hati dan dapat jimat banyak bila membeli. 

Kami juga menawarkan pada anda

eBook : Apa yang anda perlu tahu supaya tak rugi beli rumah? (berharga RM99)

Antara ilmu yang kami janji anda akan dapat kalau baca ebook ni sampai habis:

  • Cara membeli rumah yang sewa boleh cover bayaran ansuran bulanan.
  • Strategi menyewa yang membuatkan rumah anda sentiasa ada penyewa.
  • Teknik senang mencari rumah yang susah nak rugi duit. Walaupun baru 5 tahun melabur.
  • Cara efektif untuk tahu rumah pertama sesuai untuk melabur atau duduk sendiri.

Loan Insider (Laporan kelayakan loan bernilai RM299)

Loan insider ini akan memberitahu anda :

  1. DSR terkini anda,
  2. Berapa pinjaman yang anda boleh buat (contohnya anda layak untuk buat pinjaman RM700,000),
  3. Kuota pinjaman anda yang terkini (contohnya kuota pinjaman rumah anda 90%),
  4. Cara optimumkan hutang anda (kami terangkan bagaimana anda boleh kurangkan hutang anda).

Kedua – duanya bernilai RM389. Khas untuk anda yang mendaftar hari ini, anda boleh dapatkan eBook dan juga Loan Insider secara PERCUMA.

Tok ulang ya. Dengan tempahan RM1 ini, anda akan dapat:

  • eBook, Loan Insider dan peluang untuk membeli rumah landed RM630,000 ini.

Unit yang ada tak banyak. Rebut peluang ini dengan isi borang di bawah sekarang! 

Previous

11 perkara orang bijak ambil tahu sebelum refinance rumah

Gaji ciput, tapi nak beli rumah? Baca 9 tip power ini

Next