Login

Register

Login

Register

Ini peluang anda memiliki Premium suite mewah Freehold dengan booking RM500 je!

| |

Anda tak perlu susah-payah mencari, sebab kami dah bantu carikan Premium suite mewah Freehold yang best untuk anda. 

Ada 4 jenis unit yang anda boleh pilih. Antaranya:

1) Executive Suites (472 kaki persegi, dengan ruang balkoni).

2) Executive Suite Duplex (875 kaki persegi, dengan ruang balkoni).

3) Deluxe Suite (1,109 kaki persegi, dengan ruang balkoni).

4) Deluxe Suite Duplex (1,814 kaki persegi, dengan ruang balkoni).

“Gempak sangat ke fasiliti yang tersedia di sini ?”

Kalau nak cerita tentang fasiliti, Rencana Royale menyediakan antara yang top-notch untuk anda. Anda boleh lihat layout ini.

Siapa Gila Hartanah ni?

  • Gila Hartanah merupakan laman web bahasa Malaysia yang kongsikan topik berkaitan hartanah dan kewangan sejak 2015. 
  • Kami cari dan sediakan rumah sekurang-kurangnya 20% bawah market value, supaya anda tak terlebih bayar bila membeli.
  • Tawar-menawar dengan pemaju adalah kerja kami demi mendapatkan diskaun dan rebat special untuk anda. Anda akan jimat lebih RM50,000 bila beli projek ini. 
  • Rumah yang sesuai untuk duduk sendiri bersama keluarga anda. Rumah untuk pelaburan? Pun kami ada. Yang penting, anda puas hati dan dapat jimat banyak bila membeli. 

Kami juga menawarkan pada anda

eBook : Apa yang anda perlu tahu supaya tak rugi beli rumah? (berharga RM99)

Antara ilmu yang kami janji anda akan dapat kalau baca ebook ni sampai habis:

  • Cara membeli rumah yang sewa boleh cover bayaran ansuran bulanan.
  • Strategi menyewa yang membuatkan rumah anda sentiasa ada penyewa.
  • Teknik senang mencari rumah yang susah nak rugi duit. Walaupun baru 5 tahun melabur.
  • Cara efektif untuk tahu rumah pertama sesuai untuk melabur atau duduk sendiri.

Loan Insider (Laporan kelayakan loan bernilai RM299)

Loan insider ini akan memberitahu anda :

  1. DSR terkini anda,
  2. Berapa pinjaman yang anda boleh buat (contohnya anda layak untuk buat pinjaman RM700,000),
  3. Kuota pinjaman anda yang terkini (contohnya kuota pinjaman rumah anda 90%),
  4. Cara optimumkan hutang anda (kami terangkan bagaimana anda boleh kurangkan hutang anda).

Kedua – duanya bernilai RM389. Khas untuk anda yang mendaftar hari ini, anda boleh dapatkan eBook dan juga Loan Insider secara PERCUMA.

Tok ulang ya. Dengan tempahan RM500 ini, anda akan dapat:

  • eBook, Loan Insider dan peluang untuk membeli Premium suite mewah Freehold pada harga bermula daripada RM399,000

Unit yang ada tak banyak. Rebut peluang ini dengan isi borang di bawah sekarang! 

Previous

7 jenis pelaburan yang kurang risiko dan berpotensi tinggi jana banyak untung

8 idea buat ‘duit tepi’ untuk beli rumah pertama

Next