DSara Sentral Mah Sing Group

DSara Sentral oleh Mah Sing Group

D’Sara Sentral: Pelaburan hartanah di tengah kota berdekatan stesen MRT

Bagi korang yang sedang mencari hartanah untuk tujuan pelaburan dan minat dengan rumah apartment, korang boleh tengok projek D’Sara Sentral oleh Mah Sing Group ni.

dsara_top_logo

GH Masterclass

D’Sara Sentral terletak di kawasan Sungai Buloh dan dijangka akan siap pada tahun 2018.

Dengan Nilai Pembangunan Kasar (GDV) sekitar RM800 juta, projek ini dibangunkan oleh Mah Sing Group dan akan merangkumi pelbagai bentuk pembangunan seperti SoVo (Smart Office Versatile Office), ruangan kedai dan “serviced residence”.

Apa Yang Best Sangat Projek D’Sara Sentral Ni?

Keistimewaan utama projek D’Sara Sentral ni adalah ia merupakan projek pembangunan hartanah pertama di Lembah Klang yang bersambung dengan jambatan berbumbung dengan stesen MRT, di mana stesen tersebut dijangka siap pada tahun 2017.

Jadi, penduduk yang bakal mendiami D’Sara Sentral ini akan mendapat kemudahan laluan MRT yang akan berhenti di 31 lokasi dari Kajang ke Sungai Buloh, dengan stesen hentian menarik seperti di Bandar Tun Hussein Onn, KL Sentral dan pusat membeli-belah The Curve.

Dengan tanah seluas 6.55 ekar, D’Sara Sentral akan mempunyai 5 blok bangunan untuk pembangunan bercampur (Mixed Development).

Bila siap sahaja projek ini, ia dijangka akan menjadi pusat tumpuan penduduk tempatan kerana buat masa ini, masih kurang tapak hiburan dan aktiviti di sekitar kawasan tersebut.

Selain itu, ia juga berdekatan dengan stesen KTM Sungai Buloh yang bersambung dengan laluan Rawang – Seremban.

Projek ini juga mempunyai akses kepada lebuhraya utama di Lembah Kland seperti North Klang Valley Expressway (NKVE), Lebuhraya Damansara Puchong (LDP), Lebuhraya Guthrie dan Lebuhraya Utara-Selatan (PLUS).

Jemputan ke Property Talk di D’Sara Sentral Show Galery, Star Avenue

Kalau korang berminat nak tahu lebih lanjut tentang prospek pelaburan hartanah di D’Sara Sentral ni, pihak Reapfield telah berbesar hati untuk menjemput 2 orang pakar dalam industri hartanah iaitu Faizul Ridzuan, CEO FAR Capital dan Gavin Liew dari Makeover Guys Sdn Bhd dalam sesi Property Talk percuma pada 16 Januari (Sabtu), jam 11.30 pagi.

Faizul Ridzuan FAR CAPITAL
Faizul Ridzuan – CEO FAR Capital
Gavin Liew Makeover Guys
Gavin Liew – Makeover Guys Sdn Bhd

Antara topik menarik yang bakal dikongsikan adalah:

  • Prospek pelaburan hartanah tahun 2016
  • Pelaburan hartanah di kawasan berhampiran LRT dan MRT
  • Hiasan Dalaman Rumah (Interior Design): Bagaimana menghias rumah untuk mendapat kadar sewaan yang lebih tinggi, dan perkara yang wajib dielakkan ketika menghias rumah

Berikut adalah maklumat Property Talk tersebut:

Tarikh: 16 Januari 2016

Masa: 11.30 pagi

Lokasi: D’Sara Sentral Show Gallery, 

(Klik sini untuk Waze dan Google Map)

dsara sentral show gallery

Tempat terhad untuk 50 orang pertama sahaja.

KLIK SINI UNTUK DAFTAR KE PROPERTY TALK DI D’SARA SENTRAL SHOW GALLERY SEKARANG

P/S: Kalau korang berminat nak booking terus satu unit dalam projek ni, boleh bawa buku cheque terus. Oh..jangan lupa bawa kad bisnes sekali. Boleh bertukar-tukar dan networking dengan rakan-rakan dalam industri pelaburan hartanah.

Leave a Reply