Cover Page

25 Kawasan cadangan pembangunan LRT3. Harga hartanah bakal naik di Lembah Klang?

 

Salah satu indikator yang menjadikan nilai hartanah itu meningkat dari semasa ke semasa, adalah pembangunan infrastruktur yang berlaku di sekelilingnya.

Satu daripadanya? Pengangkutan awam.

Berdasarkan perkongsian maklumat daripada Mak Kum Shi (Editor web EFY), Light Rail Transit (LRT) Line 3 dari Bandar Utama ke Johan Setia’ (LRT3) akan memberi manfaat kepada golongan yang tinggal di kawasan sekitar Lembah Klang.


A Category

Nak Mula Melabur Hartanah? Fokus 9 Benda Ni Dulu

Seronok tengok kawan-kawan untung melabur hartanah, korang pun mesti rasa nak join jugak, kan? Nak melabur hartanah ni, atau apa-apa pelaburan lain sekali pun, kita kena gali ilmu dalam-dalam dulu. Tak boleh main langgar, tau nak kaya cepat je. Kalau ilmu basic pun belum cukup, jangan pulak kata korang dah master ilmu yang lebih advance. Jadi apa benda asas yang korang…


More Articles