Login

Register

Login

Register

Berbaloi ke untuk anda beli serviced apartment di Klang Selatan?

Ramai yang anggap Klang sebagai kawasan perindustrian dan perlabuhan semata-mata. Kalau korang perhatikan, tak banyak lagi pembangunan high-rise berkonsep serviced apartment kat kawasan ini. Yang ni, senang-senang je korang boleh kaji dan tengok sendiri. Tapi,…

Andaman Residences – Smart home berstatus freehold untuk anda sekeluarga

Korang tengah cari serviced residence pada harga bawah RM400,000? Teknologi smart home semakin berkembang pesat, selari dengan gaya hidup warga kota yang sibuk. Mungkin satu hari nanti, teknologi ini akan ambil alih pelbagai kerja rumah…

Anda nak rumah ala Tony Stark macam dalam ‘Iron Man’? Baca ini

Pasti ramai antara korang yang minat dengan watak Tony Stark (termasuk la Tok sekali) dalam cerita Iron Man. Selain suit Iron Man, barangan lain yang Tok teruja tengok adalah rumah Tony Stark. Bayangkan, korang hanya…

Secured By miniOrange