Login

Register

Login

Register

Anda di Kota Bharu dan takde plan hari Sabtu ini?

Tok faham sangat dah. Hari minggu adalah hari untuk korang luangkan masa berharga bersama keluarga. Ye la, dah kerja penat-penat dari Isnin sampai Jumaat. Ini masa korang nak luangkan masa bersama keluarga tercinta, kan? Tapi…

Aspirasi Ulu Sat @ Machang – Kediaman simple untuk keluarga di Pantai Timur

Aspirasi Ulu Sat @Machang dalah rumah baru teres satu tingkat, yang dibangunkan oleh Pemaju Aspirasi sebuah anak syarikat milik penuh Syarikat Perumahan Negara Berhad (SPNB). Harga seunit bermula dari RM188,000 (kira-kira Tok mengatakan sebulan kena…

Jimat hingga 70% untuk perbelanjaan setiap hari? Rugi penduduk KL, Putrajaya dan Labuan yang tak mohon kad ini

Masalah ni, dah jelas terpampang kat depan mata. Ramai yang mengeluh harga barang meningkat naik. Tu tak tambah lagi dengan kos pergi-balik kerja setiap hari, dan macam-macam lagi. Atas sebab ni, kerajaan ambil inisiatif untuk…

7 jenis kad kredit anda wajib tahu. Salah satu boleh bagi anda travel secara percuma!

Peluang. Kalau kita cari dan jumpa, pasti terasa syok yang tak terhingga. Tambah lagi, peluang tu, korang boleh ulang guna berkali-kali. Boleh naik boring, bak kata orang. Ni, ada peluang untuk korang yang kaki travel.…

Alia, Lakeside Residences – Kediaman mewah dan nyaman di tepi tasik Puchong

GLOMAC baru sahaja melancarkan fasa terbaru bagi siri kediaman mewah mereka Lakeside Residences, iaitu Fasa 7 : Alia. Pemaju Lakeside Resdences, Glomac Alliance adalah anak syarikat kepada Glomac Group yang mana merupakan pemaju yang mempunyai…

Apa perkara menarik (yang wajib anda tahu) tentang kawasan Puchong?

Kebanyakan pelabur hartanah yang seasoned dan kental mesti tahu. Bila pasaran hartanah sedang perlahan, itu adalah petanda waktu yang terbaik untuk membeli. Tapi, dengan  banyak rumah yang dijual dalam pasaran sekarang, kat mana yang patut…

Secured By miniOrange