Diandra @ Lakefront Residence: Miliki Rumah Idaman Anda di Cyberjaya

Diandra @ Lakefront Residence: Miliki Rumah Idaman Anda di Cyberjaya

3460
6
SHARE
Ebook Takde Duit Boleh Beli Rumah Ke
Ebook Takde Duit Boleh Beli Rumah Ke

Korang pernah pergi Cyberjaya tak?

Pada pendapat Tok, Cyberjaya ni merupakan antara kawasan HOT untuk pelaburan hartanah dalam tempoh terdekat ini.

Lebih-lebih lagi bila projek MRT akan siap nanti, ada 2 stesen MRT yang terletak di kawasan Cyberjaya. Sangat sesuai untuk orang yang kerja di bandar KL, tapi nak duduk di tempat yang jauh dari kesesakan bandar. Pergi kerja nanti naik MRT je senang.

Hari ni Tok nak kongsikan pesanan dari salah seorang penaja GilaHartanah.com:

MCT Berhad

MCTlogo@14Jan-01

Mereka telah melancarkan projek perumahan baru di Cyberjaya bernama Diandra @ Lakefront Residence.

Diandra LOGO

Projek perumahan ini sesuai untuk mereka yang mahukan kehidupan moden dan bercitarasa tinggi, dikelilingi oleh kehijauan lanskap dan keindahan pemandangan di Cyberjaya.

Lake View

Berikut adalah maklumat pasal projek ini:

Gross Development Value (Nilai Pembangunan Kasar): RM 183 juta

Harga: dari RM522,500, atau RM550 sekaki persegi. ( sebelum diskaun kaw-kaw )

Bilangan Unit: 303 unit, dalam 4 blok bangunan

Ciri-ciri Menarik:

  • Berhadapan tasik yang luas
  • Berdekatan dengan sekolah SJK(C) Union
  • Mempunyai ciri-ciri dual key concept, di mana rumah ini boleh dibahagikan kepada 2 bahagian utama. 1 bahagian boleh disewakan, dan 1 bahagian lagi boleh guna untuk duduk sendiri

Fasiliti yang disediakan:

  • Kolam renang bersaiz Olympic
  • Trek jogging
  • Taman sepanjang 300 meter
  • Kolam renang santai (Wading Pool)
  • Sauna
  • Clubhouse
  • Taman Asuhan Kanak-kanak (Childcare Centre)
  • Fitness Centre
  • Bilik tuisyen, bilik mesyuarat dan banyak lagi
  • Dewan serbaguna (Multipurpose Hall)
  • Outdoor amphitheater
  • Lif kaca
  • Bistro
  • Servis cuci baju @ Laundreatte
  • Kedai runcit (Convenience Store)
  • Taman permainan kanak-kanak
  • Maze garden
  • Roof top garden

Jemputan ke Property Talk oleh Faizul Ridzuan

Hari Sabtu ni, 21 November 2015, pihak MCT Berhad akan menganjurkan Property Talk istimewa untuk korang semua.

Faizul Ridzuan

Pihak MCT Berhad telah menjemput Faizul Ridzuan, CEO FAR Capital Sdn Bhd dan penulis buku bestseller “WTF? 23 Properties by 30” yang akan berkongsi topik berkenaan:

  • Pasaran Hartanah tahun 2016 (2016 Property Market)
  • Analisa Kawasan Cyberjaya
  • Apa yang anda perlu tahu sebelum melabur dalam hartanah kategori apartmen atau kondo?
  • Bagaimana menggunakan pulangan tunai dengan efektif ( Guna cashback tambah modal?)

Maklumat lanjut mengenai talk ini:

Tarikh: 21 November 2015

Masa: Pukul 2 petang – 5 petang

Tempat: Lakefront Villa, Persiaran Sepang, Cyberjaya, 63000 Cyberjaya, Selangor, Malaysia


Jadi, kalau korang berminat nak datang dan dengar talk tersebut, korang boleh daftar dengan cara klik link di bawah ini.

(Tempat terhad kepada 50 orang terawal sahaja.)

KLIK SINI UNTUK DAFTAR KE PROPERTY TALK BERSAMA FAIZUL RIDZUAN!

6 COMMENTS

  1. pernah riki2 kawasan cyberjaya..tapi belum ade rezeki lg..yg murah studio type..dah diskaun kaw2 ni mcm menarik pula nak riki2 balik..brp kaw2 tu tok…;)

  2. Salam GilaHartanah,

    “SAYA MAU”

    Saya sangat berminat untuk join program yang akan dianjurkan pada hari Sabtu ini.

    Mohon confirm dengan saya secepat mungkin berkenaan tempahan saya untuk program tersebut.

    Sekian, terima kasih

    Wassalam

LEAVE A REPLY