Home Tip beli rumah Sembang Hartanah di Bangi

Sembang Hartanah di Bangi

2825
0
SHARE
Ebook Takde Duit Boleh Beli Rumah Ke
Ebook Takde Duit Boleh Beli Rumah Ke

Berapa ramai yang pernah beli rumah undercon?

Mesti korang tak sabar nak pergi pilih unit yang mana satu, kan? Tapi sebelum sampai ke tahap tu, ada perkara penting yang korang kena tahu dan sediakan dulu.

Bukan main pergi je tanpa perlu sediakan apa-apa.

Macam yang lain juga, lebih baik korang sediakan diri dengan ilmu.

Hadamkan, dan korang boleh tingkatkan peluang untuk dapatkan unit rumah idaman korang.

“Serius, saya tak tahu langsung cara untuk pilih rumah macam ini”

Untuk makluman korang, hari Sabtu ni, 9hb Disember 2017, ada program Sembang Hartanah di Bangi dibawah kelolaan tim Sunway Gandaria, Bangi.

 

Program ini adalah sempena pelancaran galeri jualan Sunway Gandaria yang baru sahaja siap dibina.

Nak tahu macam mana flow event ni? Korang boleh ikut cara-cara di bawah :

#1 : Siapa datang awal, dia dapat plih dulu

Bagi yang berminat untuk dapatkan unit di Sunway Gandaria, kediaman tertinggi di Bangi ni, orang yang datang awal dulu akan mendapat priority (keutamaan) untuk memilih unit idaman.

Tambahan lagi akan ada rebat istimewa untuk jangka masa yang terhad je tau.

Bagi yang terlepas baca mengenai pakej pembelian unit Sunway Gandaria boleh rujuk balik artikel ni:

http://gilahartanah.com/sunway-gandaria/

#2 : Jadi antara yang terawal untuk melihat galeri kediaman tetinggi di Bangi

Event pada hari Sabtu nanti akan dimulakan dengan perasmian galeri unit jualan Sunway Gandaria. Bagi siapa yang berminat atau masih lagi tak pasti boleh datang ke galeri jualan ni dan dapatkan feel unit Sunway Gandaria yang akan siap nanti.

Untuk makluman korang, bayaran muka untuk Sunway Gandaria ni adalah serendah RM10,000 sahaja dan ada rebat dan diskaun lain lagi.

#3 : Makan tengahari disediakan (12 Tengahari)

Korang tak payah susah-susah nak fikir untuk makan apa pada hari tu nanti. Tinggal bawak diri dan keluarga sahaja sebab makanan tengahari ada disediakan.

#4 : Acara kemuncak Sembang Hartanah (1 Petang)

Tepat jam 1 tengahari kita akan ada sesi Sembang Hartanah bersama CEO Far Capital, Tuan Faizul Ridzuan.

Beliau akan membincangkan mengenai:

  • Kenapa Bangi dianggap menjadi hotspot hartanah bermula tahun 2012 sehingga sekarang?
  • Macam mana strategi yang betul untuk melabur dalam hartanah  berstrata?
  • Apa yang unik dengan Bangi terutamanya hartanah highrise?

Berminat untuk hadirkan diri?

Kali ni Tok difahamkan yang ruang di galeri jualan sangatlah terhad. Jadi siapa yang betul-betul berminat bolehlah isi borang di bawah ni.

 

Tok ucapkan selamat berjaya untuk dapatkan unit pilihan hati korang.

Cuma nak nasihat sikit. Bersedia untuk sebarang kemungkinan, sebab mungkin korang takkan dapat apa yang korang mahukan. Bukan sikit-sikit anak yang datang acara macam ni.

Artikel ni bermanfaat? Jemput SHARE kat kawan-kawan korang yang plan nak beli rumah dekat Bangi tu. Bantu mudahkan kerja mereka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here